TeqTrade

HomeZoeken
Home
Bedrijfsprofiel
Producten
Merken
Dealers
Vacatures
Contact

DE MERKEN BIJ TEQTRADE

TeqTrade distribueert uitsluitend artikelen van gerenommeerde merken.
Dealers zijn derhalve verzekerd van uitstekende producten. 
Wij houden de marktontwikkelingen scherp in de gaten en maken gebruik van gunstige inkoopkanalen.
Daardoor zijn wij in staat dealers goede marges voor de producten te bieden.
Wij zijn distributeur van onder meer de volgende merken:


Garmin International is wereldleider op het gebied van navigatie- en communicatiesystemen. Luchtvaart, watersport, automotive en outdoor profiteren sinds de oprichting van Garmin in 1989 dagelijks van de uitgebreide keuze aan apparatuur. Eén van Garmin’s belangrijkste innovaties is ’s werelds eerste draagbare autonavigatiesysteem, de StreetPilot III (2001).  De belangrijkste doelstellingen van Garmin zijn om het dagelijks leven van haar klanten te verrijken, te vereenvoudigen en vooral veiliger te maken door hoogwaardige kwaliteit te leveren die tegelijkertijd betaalbaar is. 
Meer informatie: www.garmin.nl


OnRoute staat voor 'vrijetijdsnavigatie'. Of liever: is bedoeld voor iedereen die niet zo snel mogelijk van A naar B wil. Maar juist een mooie route wil volgen. OnRoute helpt je de meest prachtige plekken te vinden, waar je anders nooit geweest was! Of het nu wandelend, met de fiets, op de motor of in de auto is.
Meer informatie: www.onroute.nl


TomTom helpt mensen op weg. Hiervoor gebruiken we de allernieuwste technologieën en die bouwen we in alles-in-één navigatieoplossingen, handheld computers en Smartphones in. Het bedrijf is opgericht in 1991 in Amsterdam en is sindsdien meegegroeid met een markt die over heel Europa en Noord- en Midden-Amerika is verspreid. Onze navigatieoplossingen worden nu door ongeveer een miljoen klanten in 16 landen en 18 talen gebruikt. We houden van ons werk en zijn steeds op zoek naar nieuwe en betere manieren om mobiele mensen te helpen hun bestemming zo snel, veilig en gemakkelijk mogelijk te bereiken.
Meer informatie: www.tomtom.nl


De Softplate maakt het mogelijk om een legio aan GPS cradles te monteren op het stuur van een fiets. De softplate is een sterke maar lichtgewicht oplossing voor mountainbikers, wielrenners en toerfietsers die hun GPS willen gebruiken tijdens fietstochten maar hun investering niet willen blootstellen aan het risico van verlies of beschadiging.


RAM mount heeft een heel compleet assortiment van mounts waarbij het vrijwel altijd mogelijk is om zonder aanpassingen de houder op een motorfiets te monteren. Door de kogelgewrichten zijn de steunen in vrijwel elke stand te plaatsen en kunnen we de meest optimale plaats gebruiken. De kogels zijn van en gepatenteerd rubber waardoor ze goed vast te zetten zijn en ook de voor elektronica funeste ultra-sone trillingen opvangen. Wij kunnen het complete RAM-assortiment leveren. De meest gangbare modellen en combinaties hebben we op voorraad. Het assortiment van van RAM bevat niet alleen steunen voor op een motorfiets, maar ook alternatieve fiets- en autosteunen.
Meer informatie: http://www.ram-mount.com


Touratech in Duitsland maakt mooie en robuuste houders voor de diverse GPSsen. Deze houders zijn ontworpen voor het gebruik op een motor. Belangrijke voorwaarde is vaak dat er een 12mm stangetje nodig is voor de montage. Voor veel motoren hebben wij ook daar een oplossing voor.
Meer informatie: www.touratech.de


TOM Beman ( directeur Autocom)  was van origine een universitair geschoolde elektronica specialist die in de constructie en bouwwereld zijn fortuin had gemaakt. Tom besloot het ultieme communicatie systeem voor op de motor te ontwikkelen. Compleet uitgevoerd met alle opties die hij als fervent motorrijder nodig achtte. Niets kan tippen aan Autocom, U hoeft het niet te testen want het product heeft zich al bewezen. U bent gegarandeerd tevreden! Autocoms hoogwaardige headsets zijn uitgerust met het unieke microfoonsysteem van Autocom. Dit microfoon systeem is het geheim van Autocom en draagt zorg voor de ongeëvenaarde prestaties.
Meer informatie: www.autocom.co.uk


Er zijn vele communicatiesystemen, maar uit vrijwel elke test komen de systemen van Baehr als het ultime systeem naar voren. Aan werkelijk alles is gedacht en ze doen hun naam eer aan.
Meer informatie: www.baehr.net


De Duitse fabrikant IMC heeft veel leuke motorintercom produkten in haar programma welke kwalitatief en kwa prijs goed liggen. Ten opzichte van de duurdere Baehr en Autocom systemen hebben ze voor goede prijzen veel aansluitmogelijkheden. Ze zijn bijna allemaal voorbereid op het aansluiten van een muziekbron, telefoon of navigatie-systeem.
Meer informatie: www.imc-motorcom.com


Ansmann is sinds de oprichting in 1991 uitgegroeid tot een Europees marktleider op het gebied van moderne laad- en spanningstechniek. Wij bieden u een ruime keuze in (herlaadbare) batterijen, netvoedingen, acculaders en passende accessoires.
Terwijl wij ons assortiment constant blijven uitbreiden, houden we vast aan onze doelstelling. Onveranderlijk kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs.
Meer informatie: www.ansmann.nl


 TeqTrade
Rijssensestraat 170
7642 NN Wierden
Tel: +31 (0)88 - 0226 999Home Bedrijfsprofiel Producten Merken Dealers Vacatures Contact


Copyright 2006 - 2021 TeqTrade | Disclaimer | Privacy